亚洲欧美成人一区二区三区,强伦轩一区二区三区四区播放方式,无码国产精品一区二区免费式直播,国产又黄又爽又湿的免费网站,少妇被弄到高潮喷水A片69网站

2017年職稱英語考試衛生類C級閱讀理解練習8

時間:2016-11-18 14:24:00   來源:無憂考網     [字體: ]


 U. S. Eats Too Much Salt

  People in the United States consume more than twice the recommended amount of salt, raising their risk for high blood pressure, heart attacks and strokes, govemment health experts said on Thursday.

  They found nearly 70 percent of U. S. adults are in high-risk groups that would benefit from a lower-salt diet of no more than l,500 mg per day, yet most consume closer to 3,500 mg per day.

  The study in CDC's weekly report on death and disease used national survey data to show that two out of three adults should be consuming no more than l,500 mg of sodium per day because they are black or over the age of 40-which are considered high-risk groups.

  Yet studies show most people in the United States eat 3,436 mg of sodium per day, according to a 2005 - 2006 CDC estimate.

  Most of the sodium eaten comes from packaged, processed and restaurant foods. The CDC said it will join other agencies in the Health and Human Services department in working with major food manufacturers and chain restaurants to reduce sodium levels in the food supply.

  Nationwide, 16 million men and women have heart disease and 5. 8 million are estimated to have had a stroke. Cutting salt consumption can reduce these risks, the CDC said.

  31. Too much salt raises one's risk for _________.

  A. strokes

  B. heart attacks

  C. high blood pressure

  D. all of the above

  32. The recommended sodium intake for most U. S. adults is ________.

  A. closer t0 3,500 mg per day

  B. as much as 3,436 mg per day

  C. no more than l,500 mg per day

  D. less than 3,500 mg per day

  33. A heart-healthy diet is one that contains ________.

  A. a low level of sodium

  B. a lot of potassium and calcium

  C. no salt at all

  D. both A and B

  34. Nearly 70 percent of U. S. adults are in high-risk groups,________.

  A. for they are inactive

  B. for they are black or over the age of 40

  C. for they frequently eat out

  D. for they consume sodium every day

  35. Packaged, processed and restaurant foods are known to be

  A. good in taste

  B. low in price

  C. poor in nutrition

  D. high in salt

  解析:

  31.D [解(jie)析]由第一段的People in the United States consume more than twice the recom. mended amount of salt,raising their risk flor high blood pressure,heart attacks and strokes,government health experts said on Thursday.可知,A、B、C都出現了,因此選D。

  32.C[解析]由第二段中…would benefit from a lower-salt diet of no more than 1,500 mgper day和(he)第五段中…should be consuming no more than 1,500 mg of sodium per day…可知(zhi),每天鈉的攝入量不(bu)應超過1500毫(hao)克。因此選C。

  33.D[解(jie)析]文(wen)章(zhang)第三段(duan)說到People who adopt a heart-healthy eating pattern that includes a diet low in sodium(鈉(na))and rich in potassium(鉀)and calcium(鈣(gai))can improve theirblood pressure,因此D是正確答案。

  34.B [解析]第(di)五(wu)段提到…they are black or over the age of 40-which are consideredhigh-risk groups,因此(ci)選(xuan)B。

  35.D[解析]第七段說Most of the sodium eaten comes from packaged,processed and restaurant foods.因此選擇D。